Happy-Couple5 complimente pe care orice femeie ar trebui sa le primeasca de la iubitul ei. Tie ti le-a zis?

“Ce bine arati!” este mereu o remarca binevenita, mai ales cand vine din partea barbatului pe care il placi. Exista insa complimente de 10 ori mai potrivite pe care orice domn ar trebui sa le spuna femeii din viata lui. Iata despre ce e vorba:

1. Felul in care *introdu manierism specific aici* este de-a dreptul adorabil
Orice femeie ramane impresionata in momentul in care un anumit gest pe care il face este constientizat si apreciat de iubitul ei. De exemplu: felul in care zambeste, felul in care se intinde dimineata in pat dupa ce se trezeste sau felul in care isi misca, fara sa vrea, nasul, in momentul in care rade. Micile detalii fac marile diferente, asa ca orice barbat ar trebui sa le observe si sa le complimenteze atunci cand are ocazia.

2. Tu ce parere ai? Mereu ma ajuti sa iau decizii bune
Cum sa nu te topesti cand auzi asa ceva? Faptul ca inteligenta si opiniile tale sunt la fel de apreciate ca aspectul fizic conteaza enorm, mai ales cand esti intr-o relatie serioasa.

3. Cand sunt cu tine nu trebuie sa ma prefac. Pot sa fiu eu insumi
Vulnerabilitatea e semn de implicare totala. In momentul in care un barbat este deschis si lasa garda jos in fata unei femei ii demonstreaza ca sentimentele pe care i le poarta sunt sincere si are incredere inea. Mai mult decat atat, cand cineva spune asta, automat ii ofera celeilalte persoane sanse de a fi la randul ei ea insasi cand se intalnesc si petrec timp impreuna.4. Ai un gust senzational
E un compliment perfect pentru momentele… intime. Spre deosebire de barbati, femeile nu prea au cum sa-si compare partile intime cu ale altor doamne sau domnisoare. Deci cand un tip ii ofera acest tip de feedback iubitei, ea simte automat mai multa incredere si devine mai dezinhibata. Mai ales daca e timida, o reprezentanta a sexului frumos se va simti minunat sa stie ca partenerul adora senzatia pe care o are cand fac dragoste.

5. Fiecare barbat din incapere te-a admirat
E unul dintre cele mai bune complimente din lume! Momentul in care iubitul constientizeaza ca si alti barbati o doresc pe jumatatea lui e unul special pentru orice femeie. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: intri in club sau mergi la o petrecere, iar la scurt timp dupa ce ati ajuns, partenerul te trage mai aproape si-ti sopteste: “Toti tipii din jur se uita la tine”. Apoi, te prinde de talie si te saruta putin teritorial. E cel mai frumos sentiment sa faci o femeie sa se simta sexy, dar in acelasi timp sa ii arati cat o doresti.