Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou, Cele mai frumoase urari de Anul Nou!

Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou, Cele mai frumoase urari de Anul Nou!

 

mesaje de la multi aniSa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase. La multi ani!
mesaje de la multi aniNoul an sa te gaseasca inconjurat de prieteni dragi cu care sa impartasesti ganduri bune si clipe de neuitat!

 

mesaje de la multi aniLa multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniCasa plina de belsug si ferita de orice bucluc, eu asta din inima va doresc si un caladuros La multi ani va urez!

 

mesaje de la multi aniUn an plin de zambete si dorinte implinite ne asteapta; aceste clipe magice sa ne insoteasca toata viata! Te iubesc, dragul meu!

 

mesaje de la multi aniSa ai parte de cat mai multe realizari in anul care vine iar speranta unui nou inceput plin de posibilitati sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniSa ai parte de un an nou lipsit de griji, presarat cu mici bucurii si realizari care sa iti lumineze sufletul si sa iti ghideze pasii in drumul vietii. La multi ani!
mesaje de la multi aniSa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca Anul Nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniAnul Nou sa infloreasca in sufletul tau emotia unui nou inceput care sa-ti umple sufletul de pace dar si de ambitia de a-ti realiza cele mai nebunesti visuri. La multi ani!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniLa usa bate Anul Nou, cu promisiunea ca va disparea orice lucru rau si ca in viata ta o sa fie multe zile senine si bucurie. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniSa ai parte in noul an numai de realizari si impliniri. Sa gusti din fructul dulce pe nume dragoste, sa ai in preajma ta persoane adevarate, care iti vor fi aproape oricind! La Muti Ani!

 

mesaje de la multi aniAstept cu nerabdare anul care vine si cu speranta ca fiecare clipa o voi petrece alaturi de tine. La multi ani, dragul meu!

 

mesaje de la multi aniAnul acesta iti doresc ca toate visurile tale sa se implineasca si sa-ti aduca bucuria pe care o meriti din plin. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniSa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

 

Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou, Cele mai frumoase urari de Anul Nou!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?