Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou, Cele mai frumoase urari de Anul Nou!

 

mesaje de la multi aniIn noul an pasii sa iti fie calauziti de bunatate si iubire iar zilele voioase sa nu lipseasca. La multi ani!
mesaje de la multi aniFie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in Noul An! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniAnul Nou sa-ti aduca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine şi familia ta. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniVine un nou an si odata cu el noi oportunitati. Acum ai sansa sa fii mai intelegator, mai darnic, mai ambitios. Ai ocazia sa legi noi prietenii, sa ii ajuti pe cei din jurul tau, sa devii o persoana mai buna. Sper ca in acest an sa tintesti cat mai sus! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniUn An Nou plin de impliniri si amintiri cat mai frumoase! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

 

mesaje de la multi aniIn sacul lui Mos Craciun, sa gasesti tot ce-i mai bun, o ghirlanda de iubire, globuri mari de fericire, o steluta cu noroc si pe cei dragi la un loc. La multi ani, sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniSper ca in noul an povestea noastra de iubire fara de sfarsit sa iti aduca emotia unui vis implinit. La multi ani!
mesaje de la multi aniFara tine, viata mea nu ar fi la fel: ar fi lipsita de culoarea emotiilor pe care mi le trezesti, de stralucirea pasiunii cu care ma privesti si de caldura cu care mereu ma rasfeti. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca anul 2018 sa-ti dea nenumarate motive de a sarbatori fiecare moment cu bucurie alaturi de cei apropiati. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniUn an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniSper ca acest an sa te surprinda cu cat mai multe clipe de voiosie care sa dureze la nesfarsit si amintiri frumoase care sa te insoteasca toata viata! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca in noul an care vine cu pasi repezi sa traiesti cu intensitate fiecare zi ca si cand aceasta ar fi cea mai frumoasa perioada din viata ta. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniDe Revelion sa sarbatorim noul inceput cu multa bucurie caci acesta ne deschide usa spre noi posibilitati. La multi ani si petrecere frumoasa de Anul Nou!

 

mesaje de la multi aniNoul an sa iti aduca alinare si caldura in inima precum razele blande ale soarelui care iti dezmiarda obrazul iarna. La multi ani!
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?