Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou, Cele mai frumoase urari de Anul Nou!

 

mesaje de la multi aniLa multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Un an nou cat mai fericit!
mesaje de la multi aniDe Anul Nou, iti doresc sa strangi cat mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul sa cunoasca toata fericirea pe care o poate trai o inima! Un an nou binecuvantat! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniDaca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, astfel incat acest nou an sa-ti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2018!

 

mesaje de la multi aniNoul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa-ti rezerve cele mai inalte realizari. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniGanduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniNu pot sa imi imaginez cum ar fi sa petrec aceste clipe minunate departe de tine. Ma bucur ca imi esti alaturi atat in momentele frumoase cat si in cele grele. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniEste momentul sa incepi un nou capitol din viata ta. Anul care vine se asterne in fata ta precum paginile unei carti care asteapta cu nerabdare sa fie scrisa. Sper ca paginile sale sa fie pline de amintiri de neuitat. La multi ani!
mesaje de la multi aniFie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara fix la basca! La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniLa multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniA trecut mult timp de la prima noastra intalnire dar tu ma privesti cu aceeasi emotie si pasiune care izvoraste din infinitul inimii tale. Pentru asta iti multumesc si te iubesc cu tot sufletul. La multi ani, scumpul meu!
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?