buna dimineata iubireBuna dimineata, iubirea mea micuta!❤❤ Doresc sa-ti urez un inceput de zi si saptamana cat mai frumos, sa ai parte doar de momente deosebite, iar eu sa te ajut sa-ti mentii zambetul pe buze in orice minut. De ce sa zambesti? Pentru ca zambind am motiv sa zambesc si eu, am motiv sa ma simt fericit, am motiv sa ma simt deosebit, am motiv sa ma simt implinit, am motiv sa ma simt iubit pana la urma, pentru ca zambetul te infrumuseteaza, iar pe mine ma ajuta sa inteleg ca nu in zadar te iubesc ..

Trezindu-te sa stii ca in lumea asta imensa exista un omulet care are nevoie de sufletul tau pentru a simti caldura sufleteasca si pentru a simti adevaratul gust al dragostei. Sunt o multime de oameni care se iubesc, o multime de carti, citate, poezii, romane si in cele din urma povesti care redau dragostea, insa dragostea mea ii deosebita pentru tine, nu poate fi redata prin cuvinte, poate fi doar simtita si rasplatita inapoi cu dragoste.
Nu sunt poet, scriitor sau cantaret care sa-ti insire sentimente prin figuri de stil, sunt doar un simplu muritor de rand care-si reda sentimentele prin cuvinte simple precum este faptura sa. Stiu, nu sunt ideal, dar fericita te pot face.
Sunt cel mai fericit cand primesc un mesaj de la tine, inteleg ce este dragostea, inteleg cum este sa fii iubit si sa iubesti, ar fi de parca as avea a doua viata, sa stii esti unica in felul tau, esti frumoasa cum nu mai este alta, esti un omulet minune pentru care as face orice ca sa-mi fie aproape.

Mai pe scurt te iubesc ❤❤ pentru ceea ce faci cu mine, pentru aceea ca existi in viata mea, astept cu nerabdare clipa in care sa te pot cuprinde in brate si sa te sarut fara incetare ????????, sa-ti dau de inteles ca totul este real si nu spun cuvant fara rost. Neata iubire! ❤

Vezi si Mesaje de Buna Dimineata!