Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie, Cele mai frumoase felicitari de 8 martie!

Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie, Cele mai frumoase felicitari de 8 martie!

 

mesaje de la multi aniDaca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!
mesaje de la multi aniDraga mea mamica, O primavara calda sa fie în sufletul tau. Iti multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul. Cu drag!

 

mesaje de la multi aniUn buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine! La multi ani de 8 martie!

 

mesaje de la multi aniScumpa mea, iti multumesc ca esti langa mine, frumoasa, dulce si-atat de diferita in fiecare zi. Iti multumesc ca stii sa tii aprins focul iubirii noastre. Ma indragostesc de tine si mai mult cand te vad cu fructul dragostei in brate. Cind ma saruta ea, simt ca ma topesc, simt ca si tu ma saruti prin buzele ei mici si cele mai dulci din lume! Te iubesc, va iubesc!

 

mesaje de la multi aniMami, te iubesc. Pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniSunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. La multi ani, scumpa mea sotie!

 

mesaje de la multi aniIti multumesc ca ma iubesti si mi-ai fost mereu alaturi. La multi ani!
mesaje de la multi aniTu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniPrecum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, înteleapta și frumoasa! La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, draga mea!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniFie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

 

mesaje de la multi aniDe 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire şi toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

 

mesaje de la multi aniIti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniZiua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniIti urez ca implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca intotdeauna. Fie ca primavara sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor. Iti doresc un 8 martie cat mai frumos. La multi ani!

 

Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie, Cele mai frumoase felicitari de 8 martie!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?