Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie, Cele mai frumoase felicitari de 8 martie!
mesaje de la multi aniFie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniIti multumesc cu toata fiinta mea si as vrea sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta, ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata.

 

mesaje de la multi aniOdata cu venirea primaverii, ai venit tu.. a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine.. ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta.. si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara.. pentru ca acolo esti tu.. tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniIti doresc ca 8 Martie sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat.. Felicitari!

 

mesaje de la multi aniZiua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii!

 

mesaje de la multi aniPoate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!
mesaje de la multi aniAzi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

 

mesaje de la multi aniPrima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMa. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!

 

mesaje de la multi aniPe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara, si in a lui privire, va aduce mult noroc si fericire.

 

mesaje de la multi aniCand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

 

mesaje de la multi aniPrimavara sa-ti inmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele randunele sa-ti readuca zambetul si bucuria, sa iubesti si sa fii iubita. Roua diminetilor, adierea vantului si acest martisor sa-ti aminteasca cat de mult te iubesc, scumpa mea mama.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?