Felicitari la Nunta, Toasturi la Nunta, Cele mai frumoase felicitari la Nunta!

Felicitari la Nunta, Toasturi la Nunta, Cele mai frumoase felicitari la Nunta!

 

mesaje de la multi aniVa doresc o casnicie fericita presarata cu loialitate, respect si multa iubire!
mesaje de la multi aniFie ca puritatea dragostei sa va insoteasca pe tot parcusul vietii si sa va aduca pacea sufleteasca de care aveti nevoie. Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniSa aveti parte de o casnicie tesuta cu fericire, colorata de zambete si animata de rasete de copii! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniIn aceasta zi speciala din viata voastra, suntem alaturi de voi si va dorim o viata fericita impreuna, incununata de respect si daruire! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniSa purtati mereu in suflet amintirea zilei in care v-ati unit destinele si sa nu uitati de promisiunile care v-au apropiat unul de celalalt! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniA venit si ziua mult asteptata in care v-ati hotarat sa va declarati iubire vesnica. Noi va sustinem si va dorim sa traiti cu intensitate aceste clipe de poveste care vor trece repede, dar care vor lasa in urma lor eternitatea dragostei voastre. Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniVa asteapta un drum lung cu impliniri si dezamagiri, cu framantari si bucurii, dar peste toate veti trece cu ajutorul iubirii voastre puternice. Casa de piatra!
mesaje de la multi aniFie ca intotdeauna sa va amintiti dragostea pe care o impartasiti astazi si sa o simtiti zi de zi in sufletele voastre! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniFie ca aceasta comuniune sfanta sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce trec anii! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniFie ca amintirea acestei zile sa o pastrati pentru totdeauna, iar dragostea care v-a unit destinele astazi sa arda orice obstacol si sa va calauzeasca pasii catre noroc si fericire! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniCu fiecare an care se scurge, imi doresc ca relatia voastra sa devina mai puternica, mai frumoasa, mai buna, iar casnicia voastra sa fie un adevarat reper spiritual pentru ceilalti. Casa de piatra!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniDaca dragostea este compusa dintr-un singur suflet in doua corpuri, atunci voi formati dragostea adevarata, impartind acelasi suflet. Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniUn nou inceput este intotdeauna un motiv de sarbatoare! Fie ca acest nou inceput de drum in doi sa fie un motiv de a va impartasi dragostea in fiecare an, fiecare luna, fiecare zi, fiecare ora, fiecare clipa…impreuna! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniCredeti in suflete pereche, credeti in iubire, credeti in aceasta zi magica, credeti in dragoste pana la adanci batraneti, credeti in voi! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniNunta voastra deschide calea spre un nou inceput care trebuie sarbatorit din plin. Bucurati-va de fiecare clipa pe care o veti petrece impreuna incepand cu aceasta zi! Casa de piatra!

 

Felicitari la Nunta, Toasturi la Nunta, Cele mai frumoase felicitari la Nunta!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?