Felicitari la Nunta, Toasturi la Nunta, Cele mai frumoase felicitari la Nunta!

 

mesaje de la multi aniAcum iubirea începe să vă înveţe ce înseamnă răbdarea şi iertarea, încrederea şi cinstea, altruismul, consecvenţa, curajul şi dăruirea. Sunt iţele din care se ţese o căsnicie.
mesaje de la multi aniVa doresc multi ani impreuna care sa fie martori la iubirea voastra! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniAceasta mult asteptata zi a venit cu pasi repezi si la fel de repede va trece, insa dragostea voastra va doresc sa reziste pentru totdeauna! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniVa veni vremea cand veti intampina dificultati in viata. Atunci cand vor aparea acestea, amintiti-va de iubirea care v-a adus in fata altarului in aceasta zi memorabila. Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniÎn cea mai frumoasă zi din viaţa voastră suntem alături de voi cu inima şi cu gândul şi vă urăm numai fericire şi bucurii. Să vă iubiţi mereu ca în această zi minunată şi să aveţi o viaţă plină de fericire şi împliniri împreună. Casă de piatră!

 

mesaje de la multi aniCu sinceritate va marturisesc ca mi-ati redat speranta. M-ati facut sa cred din nou ca dragostea adevarata exista si mi-ati aratat ce inseamna arta de a iubi. Casa de piatra!
mesaje de la multi aniO nuntă nu înseamnă doar flori, sunet de clopote, lumânări, muzica sau dantelă. Nu este nevoie de o mare de oaspeţi sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni să îndrăznească să lase o viaţă şi să înceapă alta încrezători în răbdarea, iubirea şi puterea de a rezista încercărilor anilor. Astfel de oameni sunteţi voi doi. Vă urez multa fericire împreună!

 

mesaje de la multi aniAm gasit in relatia voastra o sursa de inspiratie care mi-a deschis inima spre iubire. De aceea, va multumesc! Casa de piatra!

 

mesaje de la multi aniSper ca din aceasta zi la care abia indrazneati sa visati si care s-a transformat in realitate, nimic nu va mai desparti vietile care s-au unit, formand un singur suflet! Felicitari pentru nunta!

 

mesaje de la multi aniDe ziua nunţii voastre vă dorim să vă bucuraţi cu adevărat de ce e drag şi frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viaţa de acum încolo.

 

mesaje de la multi aniDe azi inainte veti invata cum sa va ocrotiti unul pe celalalt de tristetile vietii, cum sa aveti rabdare si cum sa va iertati greselile. Este un nou capitol din viata voastra care va va purta pe un drum plin de obstacole pe care le veti depasi impreuna. Sa treceti cu bine peste toate greutatile vietii si sa gustati din bucuriile oferite de aceasta! Casa de piatra!
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?