Horoscop 23 septembrie 2017

Fecioarele vor avea astazi parte de un conflict. Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru 23 septembrie 2017.

Berbec
Ai grijă, deoarece azi ți-ar putea fi puse convingerile la încercare! Credințele tale sunt contestate de către o persoană care și le afirmă la fel de răspicat cum ai face-o și tu, ceea ce se va dovedi extrem de provocator. Nu îți face griji, până la urmă adevărul va ieși la iveală.

Taur
În ultima perioadă ai fost extrem de nemulțumită de un aspect al vieții tale, unul pe care aveai impresia că nu ai nici cea mai mică șansă de a-l rezolva. Ziua de azi vrea însă să îți transmită că schimvarea este posibilă și că ai toate șansele să devii alta, dacă asta îți dorești.Gemeni
Energia și entuziasmul tău sunt atât de puternice azi, încât au cu adevărat puterea de a schimba vieți. Dedică-ți aceste momente pentru a-i ajuta pe cei din jur, pentru că azi menirea ta va fi să îi susții pe ceilalți, și te vei descurca de minune la ea. În plus, te va face să te simți cu adevărat specială.

Rac
Azi tânjești din toată inima să fii ascultată, să fii înțeleasă și tocmai de aceea accentul zilei va fi pus pe comunicare din punctul tău de vedere. Partea bună este că într-adevăr vei găsi pe cineva care va fi capabil să îți ofere toate aceste sentimente după care tânjești atât de tare.

Leu
Azi îți vei petrece o mare parte din zi acasă, încercând să îmbunătățești un aspect al vieții tale. Partea bună este că acel lucru chiar poate fi schimbat, iar faptul că îl corectezi, în cele din urmă, te va face să te simți extrem de mândră. Poate fi vorba despre reparații sau de achiziția unui obiect scump.

Fecioara
Din păcate, ziua de sâmbătă îți va fi umbrită de un conflict pe care îl ai cu o persoană la care ții extrem de tare. Nu e vorba neapărat de ceva grav și cu siguranță nu e vina ta, dar tot îți faci griji, deoarece nu știi cum vă va fi afectată relația. Totul va fi bine, este părerea astrelor.

Balanta
Ai de luat o decizie care te tulbură extrem de tare, pentru că nu știi care este abordarea pe care ar trebui să o iei. Habar nu ai de une pornești și ți-e teamă că vei sfârși prin a face, de fapt, cea mai proastă alegere. Gândește-te la ce te-ar face pe tine fericită, e singurul punct de care trebuie să ții cont.

Scorpion
Pentru un lucru ești renumită: că obții, întotdeauna, într-un fel sau altul, ceea ce vrei. Azi vei face exact acest lucru: ești intensă și pasională și reușești să faci ca totul să iasă după voia ta. E vorba de o relație sau de viața profesională, important e că ești pe cel mai bun drum.

Sagetator
Se pare că azi vei învăța o lecție destul de puternică și de dură despre tine! Partea proastă este că îți vine prin intermediul unei critici, ceea ce te descurajează destul de tare. Gândește-te însă că e bine și așa, important este, până la urmă, faptul că știi că trebuie să schimbi ceva la tine.

Capricorn
Azi vei avea parte de o surpriză de proporții: ajungi să te conectezi cu cineva apropiat la un nivel la care nu te-ai fi așteptat până acum. Acea persoană a trecut pe lângă tine de multe ori fără să îi descoperi potențialul, dar azi ai norocul de a observa ceea ce ai trecut cu vederea până acum. Va fi ca o revelație!
Varsator
Azi vei fi apreciată pentru intelectul și pentru extraordinara ta inteligență! Cineva la care ții mult te dă drept exemplu și ajunge chiar să îți mulțumească public, pentru lucruri pe care tu habar nu aveai că le apreciază atât de tare. Te vei simți în culmea fericirii.

Pesti
Învață să faci altfel un lucru de care te-ai cramponat foarte mult până acum! Azi Luna se află în Casa Explorării Mentale pentru tine, ceea ce te va ajuta extrem de tare să îți deschizi viziunea și să începi să înțelegi altfel lucrurile. Vei fi surprinsă de cât de simplă era de fapt o situație care te panicase până acum!

Horoscop 23 septembrie 2017, Vezi horoscopul zilei 23 septembrie 2017