Horoscopul dragostei 2018

Horoscopul dragostei 2018: Ce surprize ți-au pregătit astrele în privința iubirii și relațiilor

În 2018, fiecare nativ va avea parte de dragoste, dar în moduri diferite. Toţi vor iubi şi vor fi iubiţi. Unii aşa cum îşi doresc, alţii aşa cum nu au sperat.

Horoscopul dragostei 2018 BERBEC
Jumătatea ta pentru totdeauna! În 2018, nu trebuie să vă faceţi griji că mai găsiţi iubire. Atât de greu este pentru tine să crezi, dar o să-ţi găseşti o persoană pentru totdeauna. Toate nopţile şi zilele singuratice îţi sunt plătite acum. Ţine-ţi capul sus şi fii încrezător în acest an, îţi vei găsi în sfârşit jumătatea.
Horoscopul dragostei 2018 TAUR
Cel mai bun prieten al tău! În 2018, îl veţi găsi pe adevăratul dumneavoastră cel mai bun prieten. Şi asta nu înseamnă că veţi găsi persoana cu care vă veţi căsători, dar astrele garantează că veţi găsi pe cineva pe care vă puteţi baza, în cele mai întunecate zile şi în cele mai întunecate nopţi. Nu veţi mai fi singuri în această lume. Veţi avea în sfârşit un adevărat prieten căruia îi puteţi spune orice şi care nu vă judecă pentru nimic.

Horoscopul dragostei 2018 GEMENI
Tu! Ai petrecut atât de mult timp simţindu-te rău şi încercând să umpli goliciunea din inima ta cu relaţii şi promisiuni goale. Dar acele zile au dispărut. 2018 este anul în care vei avea curajul să fii singur. 2018 este anul în care vei putea să fii fericit cu tine însuţi. N-ai nevoie de altcineva!

Horoscopul dragostei 2018 RAC
O lovitură puternică! Felul de dragoste pe care îl veţi găsi în acest an nu va fi pentru totdeauna, dar te va schimba pentru totdeauna. Această lovitură poate fi găsită într-un bar sau pe o plajă, dar indiferent de locul în care găseşti această persoană, ea te va învăţa atât de multe lucruri despre tine şi despre cine vrei să fie viitorul tău partener.

Horoscopul dragostei 2018 LEU
Cel care a scăpat! Dragostea pe care o vei găsi în 2018 vine de la cineva despre care credeai că a dispărut pentru totdeauna. Poate că este un vechi prieten sau o cunoştinţă de la şcoala primară, dar oricine va fi, îţi va face viaţa mai strălucitoare şi mai fericită. Indiferent ce faceţi, nu lăsaţi această persoană să plece!

Horoscopul dragostei 2018 FECIOARĂ
Dragostea vieţii tale! Bine, pregăteşte-te: 2018 este anul în care întâlnesti dragostea vieţii tale! Vorbeşte cu străinii. Vorbeşte cu persoana din spatele tău din restaurant. Nu pierdeţi şansa de a auzi clopotele de nuntă mai devreme decât credeţi.

Horoscopul dragostei 2018 BALANȚĂ
Dragoste pentru un fost! Ai fost singur pentru o vreme, pentru că nu poți trece peste amintirea unui fost partener. Norocos, în 2018 acest fost se va întoarce. Nu încerca să-i reproșezi nimic. Ascultă. Iartă. S-ar putea să reaprindeți flăcările cu această persoană.

Horoscopul dragostei 2018 SCORPION
Dragostea de viață! Uită de relații, te vei îndrăgosti de viață în schimb! Anul 2018 este anul în care vă recăpătați încrederea în voi și în lume. Vă veți simți atât de fericit și de mulțumit, și sincer, nu veți dori să fiți implicați în vreo relație. Veți dori să experimentați aventurile pe cont propriu.

Horoscopul dragostei 2018 SĂGETĂTOR
Sufletul pereche în forma unui prieten! În 2018, tot ce ai nevoie este o persoană care să-ți asculte grijile și durerile și o persoană care să fie lângă tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Nici măcar nu te vei gândi la căsătorie sau la un parteneriat, pentru că îl vei avea cel mai bun prieten al tău.
Horoscopul dragostei 2018 CAPRICORN
Dragostea de sex! Nu uita să fii legat. Uitați de monogamie. Vei avea parte de distracţie anul acesta! În sfârșit, vei avea încredere în propria ta piele! Deci, ieși afară din casă!

Horoscopul dragostei 2018 VĂRSĂTOR
Prima reuniune de dragoste! Te-ai mai îndrăgostit la prima vedere, desigur, dar niciodată nu ați reușit cu adevărat să treceți la pasul următor. În cele din urmă, veți putea să retrăiți din nou în 2018, când vă așteptați cel mai puțin. Nu vă pierdeți speranța.

Horoscopul dragostei 2018 PEȘTI
Prietenul tău de suflet! În sfârșit! Această dragoste nu te va părăsi. Această dragoste nu va fi trecătoare. Va rămâne și nu va arde niciodată. Când îl găsiți în acest an, nu căutați alte lucruri. Nu explorați alte opțiuni. Rămâi fidel inimii tale.