horoscopul saptamanii 9 - 15 octombrie

HOROSCOPUL saptamanii 9-15 octombrie. Afla previziunile astrelor in functie de zodie

In saptamana care urmeaza majoritatea zodiilor reusesc sa comunice si sa-si rezolve problemele prin dialog.

 

Berbec
Berbecul sa abordeze toate problemele in alta modalitate. Schimbati macazul. incercati sa abordati lcururi bune.

Taur
Taurii au o saptamana cu protectie divina. incercati ce nu ati mai facut pana acum, ceva mai putin obisnuit.

Gemeni
Gemenii au o saptamana in care gasesc toate rezolvarile problemelor, angrenand dialoguri. Este o saptamana de comunicare benefica.

Rac
Racii au o saptamana in care trebuie sa se tempereze, sa se relaxeze, sa nu-si mai faca griji referitor la starea de sanatate a colegilor, rudelor. Celelalte persoane au sanatate buna.

Leu
Pentru nativii in zodia Leu se anunta o saptamana de calatorii. sa fie pregatiti de plecare.
Fecioara
Fecioarele au o saptamana in care vor afla multe adevaruri importante, cu marcaj puternic asupra starii psihice si fizice. au o saptamana de deconspirat. actionati!

Balanta
Balantele au o saptamana de tumult, de explozie. Sa ne temperam, sa fim mai calmi, ca totul se rezolva. Daca dam amploare la o mica scanteie, dam drumul la foc!

Scorpion
Scorpionul are o saptamana in care trebuie sa-si mobilizeze toate fortele. Este valabil si acasa si la serviciu, sa nu mai astepte ca altcineva sa-i duca unde au nevoie.

Sagetator
Este o saptamana cu multa comunicare, mesaje, din care isi pot extrage seva unor actiuni viitoare.

Capricorn
Capricornii au o saptamana in care se pot intampla lucruri fantastice. Merita! Cel ce munceste trebuie sa primeasca recompense.

Varsator
Pentru Varsatori, in saptamana care urmeaza, se arata o suma importanta de bani, cadouri, atentii si tot ce iseamna beneficii.

Pesti
Au o saptamana in care li se recomanda sa fie puternici. Este o saptamana mai grea, toate se rezolva cu rabdare. Pestii pot trece usor dintr-un acvariu in altul.