Mesaje de Buna Dimineata, Mesaje de Buna Dimineata, Cele mai frumoase Mesaje de Buna Dimineata!

 

Gandurile fericite sunt singurul remediu pentru o dimineata somnoroasa … ca sa ma simt cel mai fericit ma gandesc la tine. Buna dimineata!
Iti urez un simplu buna dimineata si sper sa ai o zi minunata azi! Sper ca vei continua sa zambesti gandindu-te la mine!

 

Mi-ai inlocuit cosmarurile cu vise, ingrijorarile cu fericire si temerile cu iubire. Buna dimineata, Dragostea mea!

 

Nu stiu ce e mai romantic – gandul de a te intalni in curand sau visul despre tine in noaptea trecuta. Buna dimineata!

 

SMS-ul anunta: noaptea a luat sfarsit si e timpul de trezit! Buna dimineata, mi-e dor si vreau sa te sarut!

 

Buna dimineata, dragule! Iti trimit un milion de sarutari minunate, care sa-ti creeze o stare de spirit perfecta. Te cuprind tare, tare!

 

Nu conteaza ce zi a saptamanii este, atata timp cat suntem impreuna fiecare zi e minunata. Buna dimineata, te iubesc!
Diminetile sunt cele mai triste parti ale zilei, pentru ca este atunci cand am nevoie de tine cel mai mult sa-mi dai imbratisari calde si zambete dragute. Mi-e dor, buna dimineata!

 

Alerta! Cel mai sexi barbat din lume tocmai s-a trezit!

 

As vrea sa pot spune asta, fata in fata. As vrea sa fiu acolo langa tine, la tine. As vrea sa pot privi adanc in ochii tai. Mi-as dori sa fim impreuna acum, sa te imbratisez. Buna dimineata!

 

Buna dimineata, iubire! Sa ai o zi frumoasa, iar soarele sa-ti incalzeasca inima! Te iubesc!

 

As vrea sa fiu cu tine si zi si noapte … asa ca sa te pot sa te iubesc si sa te surprind in orice mod posibil. Dar tu esti atat de departe, acolo. Aceasta distanta nu o mai pot suporta. Cu toate acestea, din nou o noua zi incepe si iti spun Te iubesc cu toata inima mea.

 

Un pupic si-o imbratisare, pentru o zi speciala! Buna dimineata!

 

Daca nu-ti voi spune buna dimineata in fiecare zi, nu ma voi simti bine, pentru ca tu esti cea mai importanta piesa din puzzele-ul vietii mele, te iubesc!

 

Nu conteaza daca am o cafea sau un ceai. Ma voi simti la fel de bine … atata timp cat stiu ca te gandesti la mine. Buna dimineata!
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?