Mesaje de Casatorie, Felicitari de Casatorie, Cele mai frumoase mesaje de Casatorie.

Mesaje de Casatorie, Felicitari de Casatorie, Cele mai frumoase mesaje de Casatorie.

 

mesaje de la multi aniVa felicit cu prilejul acestui eveniment fericit si va doresc sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna!
mesaje de la multi aniNimic nu poate fi mai bun decat sa incepi o noua familie. Sa o apreciezi si sa o onorezi intreaga viata. Felicitari pentru casatorie!

 

mesaje de la multi aniAstazi, toti suntem fericiti. Fie ca aceasta fericire sa dureze pentru totdeauna. Felicitari cu ocazia nuntii!

 

mesaje de la multi aniAcum si mereu, familia voastra minunata sa nu intampine niciodata nefericirea. Sa aveti o viata spectaculoasa impreuna!

 

mesaje de la multi aniCu ocazia acestei zile, va doresc ca si peste mai multi ani sa fiti la fel de tineri, fericiti si sa va iubiti la fel de mult sau chiar mai mult. Felicitari!”

 

mesaje de la multi aniSa aveti grija unul de celalalt, din moment ce de acum inainte sunteti cei mai apropiati oameni de pe pamant. Felicitari cu ocazia nuntii!

 

mesaje de la multi aniFamilia voastra este precum un copil: are nevoie de iubire, atentie si grija pentru a deveni puternica si frumoasa. Felicitari pentru casatorie!
mesaje de la multi aniFie ca povestea voastra de dragoste sa fie la fel de magica precum cele din basme. Felicitari pentru casatorie!

 

mesaje de la multi aniA venit si ziua in care sarbatorim impreuna tainele increderii, ale intelegerii, ale dragostei de care ati dat dovada in toti acesti ani de casatorie. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca viata voastra impreuna sa fie plina de momente de neuitat si tandrete fara margini. Felicitari!

Vezi si Felicitari la Nunta!

mesaje de la multi aniAbia v-ati casatorit, dar abia astept sa va vad copiii simpatici. Felicitari, dragi miri!

 

mesaje de la multi aniO familie tanara este plina de planuri si visuri si imi doresc ca ele sa devina reale pentru voi. Felicitari!

 

mesaje de la multi aniAniversarea voastra ne ofera prilejul de a sarbatori bucuriile prezentului, amintirile trecutului si promisiunile viitorului. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniPe masura ce au trecut anii, un singur lucru a ramas la fel: dragostea pe care o purtati in priviri atunci cand va aflati unul in fata celuilalt. Sper ca aceasta iubire sa nu dispara niciodata din viata voastra. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniAm vazut ca formati un cuplu minunat si meritati sa aveti o viata fericita impreuna. Felicitari cu ocazia nuntii!

 

Mesaje de Casatorie, Felicitari de Casatorie, Cele mai frumoase mesaje de Casatorie.

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?