Mesaje de Casatorie, Felicitari de Casatorie, Cele mai frumoase mesaje de Casatorie.

 

mesaje de la multi aniFie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica…. pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!
mesaje de la multi aniRabdarea, onestitatea, grija si increderea sunt reteta pentru o familie fericita. Felicitari pentru casatorie si mult noroc.

 

mesaje de la multi aniSuccese, mii de bucurii, viata lunga si frumoasa, copii frumosi, veselie si multa sanatate! Sa aveti o petrecere frumoasa si casa de piatra! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniCasatoria voastra m-a invatat ce insemna iertarea, rabdarea si prietenia. Imi doresc ca acestea sa va insoteasca in continuare in calatoria lunga a vietii. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniNiciodata sa nu neglijati iubirea. Va doresc o viata de familie incredibila.

 

mesaje de la multi aniCred ca lumea exista numai multumita iubirii si oamenilor care iubesc. Iar voi sunteti cel mai frumos exemplu in acest sens. Felicitari pentru casatorie!
mesaje de la multi aniTimpul zboara si lucrurile se schimba, dar imi doresc ca dragostea voastra sa ramana neschimbata. Felicitari!

 

mesaje de la multi aniFie ca viata vostra in calitate de sot si sotie sa fie plina de bucurii si armonie. Cele mai bune urari pentru amandoi si o viata superba de acum incolo. La multi ani fericiti si Casa de Piatra!

 

mesaje de la multi aniViata nu este intotdeauna usoara, asa ca fiti pregatiti pentru a proteja fericirea familiei. Merita. Felicitari cu ocazia nuntii!

 

mesaje de la multi aniM-ati facut sa cred in iubirea adevarata. Si imi doresc ca acest lucru sa nu se schimbe, deoarece se pare ca veti fi intotdeauna impreuna. Felicitari!

 

mesaje de la multi aniSa va faceti casa si familia cel mai sigur loc de pe pamant. Felicitari cu ocazia casatoriei!

 

mesaje de la multi aniIn acesta zi speciala, va doresc ca totul sa mearga bine. Noroc in casnicie!

 

mesaje de la multi aniFie ca familia voastra sa fie precum o insula linistita in aceasta lume nebuna. Felicitari cu ocazia nuntii!

 

mesaje de la multi aniIn aceasta zi speciala, va urez din inima casa de piatra si sa fiti fericiti! Sa aveti copii sanatosi si sa stiti sa va bucurati de viata, impreuna! Va iubesc mult!
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?