Mesaje de Craciun, Mesaje de Craciun, Cele mai frumoase mesaje de Craciun!

Mesaje de Craciun, Mesaje de Craciun, Cele mai frumoase mesaje de Craciun!

 

mesaje de la multi aniFie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.
mesaje de la multi aniCel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima un Craciun minunat!

 

mesaje de la multi aniSarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

 

mesaje de la multi aniAsemenea bradului de Craciun impodobit cu luminite, viata sa-ti fie plina de culori vesele. Craciun fericit!

 

mesaje de la multi aniIti ofer toata iubirea mea de Craciun si nu am nevoie sa imi oferi niciun cadou, deoarece fericirea pe care o simt cand sunt cu tine, este cel mai frumos dintre toate. Sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniCraciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

 

mesaje de la multi aniIti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!
mesaje de la multi aniLumina sfanta din Ajun sa va aduca in suflet un Craciun vesnic! Sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniDeschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Craciun fericit!

 

mesaje de la multi aniSunetul clopoteilor si stelutele argintii in inima sa va aduca numai bucurii! Craciun feirict!

Vezi si Urari de Anul Nou!

mesaje de la multi aniDragostea, bucuria si pacea sunt principalele ingrediente pentru un Craciun minunat. Iti doresc din suflet sa le gasesti si sa le simti in zilele acestea magice. Craciun fericit!

 

mesaje de la multi aniPrecum Mos Craciun aduce magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc, dragul meu!

 

mesaje de la multi aniMireasma dulce a Craciunului, bucurie ne aduce, liniste suflteasca raspandeste si de orice suparare ne fereste!

 

mesaje de la multi aniCraciun fericit dragul meu! Alaturi de tine viata mea e plina de zambete, bucurie, magie si incredere si asa imi doresc sa fie si in aceste zile minunate!

 

mesaje de la multi aniFie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

 

Mesaje de Craciun, Mesaje de Craciun, Cele mai frumoase mesaje de Craciun!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?