Mesaje de Craciun, Mesaje de Craciun Cele mai frumoase mesaje de Craciun!

 

mesaje de la multi aniCraciunul ne uneste cu familia si prietenii mai mult ca oricand si ne face sa apreciem dragostea din viata noastra. Fie ca zielele acestea de sarbatoare sa iti umple inima si casa cu multe binecuvantari si momente de fericire.




mesaje de la multi aniLumina din sufletul tau aduce armonie in inima mea, iar dragostea noastra prinde viata in momentele infloritoare de bucurie!. Aceste zile de poveste nu ar fi fost la fel fara tine. Craciun fericit!

 

mesaje de la multi aniSa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

 

mesaje de la multi aniFrumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniLumina sarbatorilor pace sa va trezeasca si cu veselie sa va insufleteasca! Craciun fericit!

 

mesaje de la multi aniFrumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

 

mesaje de la multi aniFie ca momentele extraordinare si comorile din prezent sa devina memoriile de nepretuit de maine. Iti doresc multa iubire, fericire si pace interioara. Craciun fericit!




mesaje de la multi aniIn Ajun, sa primiti de la Mos Craciun pace si sanatate si in casa sa aveti de toate. Sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniMosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!

 

mesaje de la multi aniFie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

 

mesaje de la multi aniDe sarbatori plini de iubire spre al nostru vis sa ne indreptam, la mai multa bunatate sa speram. Sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniDe Craciun in sufletul vostru veselia sa incolteasca si nicio urma de tristete sa nu se zareasca. Sarbatori fericite!

 

mesaje de la multi aniMos Craciun mi-a promis ca va veni, cu daruri alese ne va ademeni. Dar eu nu vreau decat sa-mi aduca in dar promisiunea ca noul an va fi mult mai bun pentru tine, cu suparari cat mai putine. Craciun fericit!

 

mesaje de la multi aniMos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

 

mesaje de la multi aniFie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! La Multi Ani!

 

Ți-au plăcut felicitările?