Mesaje de Craciun, Mesaje de Craciun, Cele mai frumoase mesaje de Craciun!

 

mesaje de la multi aniMagia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta! Craciun fericit!
mesaje de la multi aniEste vremea visurilor implinite! Ganduri bune sa trimiti, de speranta anii sa iti fie impanziti.

 

mesaje de la multi aniSarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

 

mesaje de la multi aniAceasta e o noapte unica, in care te poti intilni cu cineva cu care nu te-ai vazut demult. Este vorba despre copilul care ai fost. Uita ca esti adult si retraieste miracolul noptii de Craciun!

 

mesaje de la multi aniFie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va deschida inimile catre si mai multa iubire!

 

mesaje de la multi aniBucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

 

mesaje de la multi aniIn noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!
mesaje de la multi aniMireasma dulce a Craciunului, bucurie ne aduce, liniste suflteasca raspandeste si de orice suparare ne fereste!

 

mesaje de la multi aniAceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

 

mesaje de la multi aniMos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

 

mesaje de la multi aniDrumul ne este plin de greutati. Dar impreuna putem gasi puterea ca de Craciun sa simtim in adancul sufletului bucuria Nasterii Domnului.

 

mesaje de la multi aniSarbatoarea sfanta a Craciunului sa va aduca oaspeti dragi care sa va dea veste de la magi ca pruncul Iisus s-a nascut si astfel speranta in lume a adus!

 

mesaje de la multi aniEste vremea visurilor implinite! Ganduri bune sa trimiti, de speranta anii sa iti fie impanziti.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?