Mesaje de Despartire, Mesaje de Despartire, Cele mai frumoase mesaje de Despartire!

 

mesaje de la multi aniAs fi vrut sa dureze mai mult, sa treaca anii pe langa noi, impreuna. As fi vrut sa ducem la implinire toate acele planuri pe care ni le faceam, si pe care mi le doream atat de mult… sau erau acele lucruri pe care mi le propusesem sa ti le spun, sa-ti povestesc intamplari, dar mereu uitam. Acum, cand nu mai esti langa mine imi dau seama cat de multe puteam face impreuna si cat de multe am pierdut amandoi din cauza orgoliului.
mesaje de la multi aniRelatia noastra m-a schimbat atat de mult incat am ajuns sa nu ma mai recunosc pe mine insami. Se spune ca dragostea te face sa fii o persoana mai buna; tu ai scos tot ce este mai rau din mine.

 

mesaje de la multi aniNu poti sa iti imaginezi prin ce am trecut cand ne-am despartit. Dar acum suferinta a trecut si mi-am dat seama ca este mai bine asa.

 

mesaje de la multi aniNu poti sa iti imaginezi prin ce am trecut cand ne-am despartit. Dar acum suferinta a trecut si mi-am dat seama ca este mai bine asa.

 

mesaje de la multi aniMi-ai lasat o rana-n suflet si prea multe amintiri reci, chiar si acum dupa despartire, tresar la pasul tau cand treci.

 

mesaje de la multi aniMa simt neputincioasa. Sunt un om care a ajuns la capatul puterilor, un om care a pierdut prea multe lupte din acest razboi. A pierdut oameni dragi, a pierdut prieteni si s-a retras in intuneric. Un om pentru care un zambet nu e de-ajuns, pentru ca stie ca va urma o lacrima amara. Un om care-a uitat ce e iubirea, un om care a uitat ce e fericirea adevarata. Un om care tace si plange, un om care zbiara de amaraciune si urla de dor. Un om care se zbate in stransoarea invizibila ce-l leaga de lume. Un om care a renuntat sa mai spere, sa mai simta. Un om prea gol pentru lumea asta, un om care si-a pierdut orice urma de umanitate…

 

mesaje de la multi aniTe-am iubit cum n-am iubit pe nimeni, imi pare rau ca nu m-ai inteles. Te-am iubit, dar n-am sa te opresc din drumul pe care l-ai ales.
mesaje de la multi aniMai dureros decat sa privesti soarele in stralucirea lui arzatoare e sa privesti doi ochi ce si-au pierdut stralucirea de altadata, sa induri o privire distanta ce nu te mai doreste.

 

mesaje de la multi aniMi-am dat seama ca de fapt nu am stiut niciodata cine esti cu adevarat; am iubit imaginea ta pe care am proiectat-o cu atata pasiune asupra ta.

 

mesaje de la multi aniNu voi mai lasa ca faptele tale sa ma raneasca; fiecare experienta prin care am trecut alaturi de tine ma va face mai puternica.

 

mesaje de la multi aniDespartirea noastra mi-a deschis ochii care imi erau orbiti de iubire. Am aflat ca pot trai si fara tine.

 

mesaje de la multi aniCand te vad fericit alaturi de altcineva ma intreb cat de mult a insemnat iubirea noastra pentru tine. As vrea sa stiu daca inca te mai gandesti la mine.

 

mesaje de la multi aniInima mea nu mai bate. Nu am murit. Dar ai plecat din viata mea, din inima mea. Ai sters totul cu buretele si oare de ce, a meritat? Eu acum stau si sufar in tacere, plang, suspin, dar merg mai departe. Oare inima mea va mai bate o data? Ma voi mai indragosti vreodata?

 

mesaje de la multi aniDaca in inima ta este acum altcineva, sper sa te iubeasca la fel ca mine, pentru ca tu meriti toata dragostea din lume.

 

mesaje de la multi aniTi-am prins inima in panza saruturilor mele si am crezut ca vei fi a mea pentru totdeauna. Te-am infasurat in visele si sperantele mele si am sperat ca nu vei dori sa le destrami. Si totusi iata ca vraja s-a risipit.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?