Mesaje de Despartire, Mesaje de Despartire, Cele mai frumoase mesaje de Despartire!

 

mesaje de la multi aniImi doresc sa te vad din nou, dar stiu ca intalnirea noastra nu ar face decat sa ma distruga.
mesaje de la multi aniAm pierdut o lacrima si dupa ea s-a pierdut un ocean. Am pierdut un vis si dupa el s-au risipit toate. Am pierdut un sarut si dupa el buzele tale. Am pierdut o iubire si odata cu ea te-am pierdut pe tine.

 

mesaje de la multi aniMi-am dat seama ca mi-e mai bine fara tine. Sunt din nou eu. Asa ca, iti multumesc!

 

mesaje de la multi aniDragostea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem in frau, ne distruge. Cand incercam sa o inchidem, ne inrobeste. Cand incercam sa o intelegem, ne tulbura.

 

mesaje de la multi aniOare cand o sa-ti dai seama ce greseala imensa ai facut? Oricum, cred ca va fi prea tarziu. Deja incep sa te uit!

 

mesaje de la multi aniNiciodata sa nu tii pe cineva de mana, daca ai de gand sa-i frangi inima.

 

mesaje de la multi aniPort in suflet o iubire trista care-mi face pasii grei sa ramana mult in urma ochilor visatori. Nimeni nu-mi mai asterne un zambet la picioare sa-mi fie drumul mai lin, nimeni nu-mi mai spune vorbe frumoase sa-mi fie visele mai luminoase.
mesaje de la multi aniDe la iubire la ura este doar un pas. Insa eu am ajuns la indiferenta. Oare e mai rau sau mai bine?

 

mesaje de la multi aniDeseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

 

mesaje de la multi aniInvata sa iubesti, ca sa ajungi sa fii iubit. Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat.

 

mesaje de la multi aniDesi mi-ai distrus inima, nu iti voi permite sa ma distrugi pe mine.

 

mesaje de la multi aniDureaza un minut pentru a te indragosti, o ora pentru a-ti placea de cineva, o zi pentru a iubi dar e nevoie de o viata intreaga pentru a uita pe cineva.

 

mesaje de la multi aniDragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

 

mesaje de la multi aniNu inceta niciodata sa zambesti, nici macar macat atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?