Mesaje de Dor, Mesaje de Dor frumoase, SMS de Dor!

Mesaje de Dor, Mesaje de Dor frumoase, SMS de Dor!

 

mesaje de la multi aniMi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce-ti apartine! Abia astept sa te revad!
mesaje de la multi aniMie dor, mie dor de momente unice. Mie dor sa te strang in brate si sa uit de realitate, sa zbor printre stele, sa alunec prin mii de sentimente care imi patrund fiecare celula din corp si ii da putere. Vreau acea imbratisarea care sa imi dea puterea de a ajunge pe culmile fericirii, sa fie o fericire exacerbata in care sufletul meu sa se unga cu medicamentele care i se cuvin. Iar daca va fi nevoie, voi cersi imbratisarea ta, pentru a-mi alinta trupu-mi mort si pentru al tamadui de rani!

 

mesaje de la multi aniCand tu esti departe nu simt decat o tristete imensa care imi sfasie sufletul… Inima mea te cere si te vrea din nou… Mi-e dor de tine…

 

mesaje de la multi aniImi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei!

 

mesaje de la multi aniDistanta ma omoara. Ma omoara gandul ca vreau sa te strang in brate si nu pot. Gandul ca oricand o fata mi te poate lua. Gandul ca vreau sa adorm in bratele tale si nu pot. Gandul ca nu esti aici sa ma tii in brate si sa imi soptesti ca ma iubesti. Dar singurul gand care ma incalzeste este faptul ca iubirea noastra e mai presus decat kilometrii dintre noi. Mi-e dor!

 

mesaje de la multi aniImi doresc ca tu sa fi fost aici sau eu sa fi fost acolo. Imi doresc sa fim impreuna oriunde. Mi-e dor.

 

mesaje de la multi aniPoti pastra un secret? Sa nu mai spui nimanui…promiti? Chiar trebuie sa iti spun ceva important! Mi-e dor de tine!

 

mesaje de la multi aniDor, dorinta, teama, pasiune, daruire, intelegere, acceptare, o lume de sentimente, in doua cuvinte: te iubesc!
mesaje de la multi aniTu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubita: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete… Mi-e dor de tine.

 

mesaje de la multi aniUneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de tine. Mi-e dor.

 

mesaje de la multi aniMi-e dor de ochii tai frumosi, atat de dulci si de duiosi, de focul din privirea lor, de chipul tau fermecator!

 

mesaje de la multi aniEsti mereu in mintea si sufletul meu. Mi-e dor de tine!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniImi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar un singur lucru insa stiu: mi-e tare dor de tine. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniDorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departe… la povestea noastra de dragoste si la cat de fericit voi fi cand am sa te simt din nou in bratele mele…

 

mesaje de la multi aniVad lumea in ochii tai si ochii tai peste tot in lume. Mi-e dor de tine!

 

mesaje de la multi aniFara tine orice zi din viata mea este ploioasa. Mi-e dor de tine!

 

Mesaje de Dor, Mesaje de Dor, SMS de Dor!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?