Mesaje de Dor, Mesaje de Dor, SMS de Dor!

 

mesaje de la multi aniAstept cu nerabdare clipa cand o sa ma pierd din nou in bratele tale si tirziu, in noapte, sa ni se implineasca visul de iubire. In soaptele tale vreau sa ma cufund si sa adorm intr-un dulce sarut… Mi-e atat de dor de tine si de imbratisarea ta…
mesaje de la multi aniUneori zambesc de una singura. E atunci cand ma gandesc la tine.

 

mesaje de la multi aniDoi ochi plini de lacrimi. Un zambet fara farmec. O inima singura si o viata fara rost. Asa sunt eu fara tine. Imi lipsesti tare mult.

 

mesaje de la multi aniDragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale: chiar daca pleci, urmele-ti raman acolo. Mi-e dor de tine!

 

mesaje de la multi aniFiecare clipa fara tine e pierduta pentru mine, fiecare ceas, orice minut plange dupa al tau sarut.

 

mesaje de la multi aniAstept un semn de la tine. Fiecare clipa cand nu esti cu mine mi se pare o eternitate.

 

mesaje de la multi aniDe-abia ai plecat si deja mi-e dor de tine. Stau trist la fereastra, parca astept sa apari din bezna noptii si sa sari la pieptul meu… Afara ploua si parca tot cerul plange pentru iubirea noastra…
mesaje de la multi aniExista 4 etape catre fericire: 1.eu, 2.tu, 3.inimile noastre, 4.noi doi impreuna. Mi-e dor de tine!

 

mesaje de la multi aniPrivirea ta ma rascoleste, vocea ta imi mangaie sufletul, felul in care te misti ma face sa imi pierd controlul. Tu m-ai readus la viata si m-ai facut sa ma simt viu. De aceea nu pot trai fara tine… Imi lipsesti atat de mult…

 

mesaje de la multi aniDistanta inseamna atat de putin, cand cineva inseamna atat de mult in viata ta.

 

mesaje de la multi aniDaca tu crezi ca mi-e dor de tine mereu, te inseli. Mi-e dor doar atunci cand ma gandesc la tine, dar nu stiu cum fac, ca ma gandesc la tine tot timpul.

 

mesaje de la multi aniO zi poate incepe fara un sms de la mine catre tine, dar nu poate incepe fara ca eu sa ma gandesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit! Mi-e dor de tine!

 

mesaje de la multi aniCand imi sopteai la ureche, de fapt ai soptit inimii mele… nu mi-ai sarutat buzele, ci sufletul… mi-e dor de zambetul tau cald… Te vreau aproape!

 

mesaje de la multi aniAtunci cand mi-e dor de tine nu te caut departe. Privesc in sufletul meu: acolo esti tu.

 

mesaje de la multi aniDaca as planta o floare de cate ori ma gandesc la tine ar insemna sa merg printr-o gradina al carui capat nu l-as vedea niciodata.

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?