Mesaje de Dragobete, Felicitari de Dragobete, Cele mai frumoase mesaje de Dragobete!

Mesaje de Dragobete, Felicitari de Dragobete, Cele mai frumoase mesaje de Dragobete!

 

mesaje de la multi aniTe iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Dragobete!
mesaje de la multi aniTu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele! Dragobete fericit!

 

mesaje de la multi aniSimt ca am inceput sa traiesc cu adevarat din momentul in care te-am intalnit pe tine. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniSubsemnata, eu adica, declar azi, de Dragobete, ca m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!

 

mesaje de la multi aniIti trimit cel mai fierbinte sarut virtual al tuturor timpurilor (tine telefonul lipit de buze): TTZZOOCC!

 

mesaje de la multi aniDragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!

 

mesaje de la multi aniTe iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine. La Multi ani de Dragobete!
mesaje de la multi aniCel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!

 

mesaje de la multi aniSunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc! Happy Dragobete!

 

mesaje de la multi aniEsti dragostea visurilor mele si nu imi pot imagina pe cineva mai potrivit pentru mine decat tu.

 

mesaje de la multi aniAlaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniSa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy DRAGOBETE!

 

mesaje de la multi aniTe iubesc! Tu esti lumina vietii mele. De cand te-am intalnit am inceput sa cred in miracole. Si cel mai mare miracol pe care il traiesc este iubirea noastra.

 

mesaje de la multi aniTu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniDe DRAGOBETE , sa aveti o zi c-an povesti cu vise implinite , sa iubiti , sa zambiti , sa daruiti si sa fiti mai buni .

 

Mesaje de Dragobete, Felicitari de Dragobete, Cele mai frumoase mesaje de Dragobete!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?