Mesaje de Dragobete, Felicitari de Dragobete, Cele mai frumoase mesaje de Dragobete!

 

mesaje de la multi aniDragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!
mesaje de la multi aniDragul meu, tu esti Soarele si Dimineata mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad fericit alaturi de mine. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniViata mea ar fi atat de haotica fara tine. Nu as putea realiza jumatate din lucrurile de care am nevoie fara tine. Iti multumesc ca esti, dragostea mea!

 

mesaje de la multi aniAm vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate… am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine…

 

mesaje de la multi aniAs vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste oamenii. As vrea sa iubesc ploaia, dar picaturile ei sunt mari si reci. As vrea sa te iubesc pe tine, dar poate tu n-o sa ma iubesti niciodata. Si totusi … am sa iubesc marea si ploaia si pe tine intotdeuna!

 

mesaje de la multi aniPentru lume tu esti cineva. Pentru cineva tu esti lumea. Cu multa dragoste, cineva.

 

mesaje de la multi aniCand suntem impreuna nimic nu poate sta in calea noastra. Noi doi suntem unu! Te iubesc!
mesaje de la multi aniCand sunt in preajma ta ma simt confortabil, ma simt eu in totalitate. Destinul ne-a adus impreuna pentru ca tu esti sufletul meu pereche.

 

mesaje de la multi aniToti suntem ingeri, dar cu o singura aripa. Si numai imbratisati putem zbura…Te iubesc, ingerul meu!

 

mesaje de la multi aniOrice ai face sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oriunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire pentru ca te iubesc.

 

mesaje de la multi aniDaca ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi din viata mea, cea mai buna ora pe care am trait-o si visul meu devenit realitate, totul ar avea legatura cu tine.

 

mesaje de la multi aniCeea ce se imtampla intre noi este magic. Toti isi doresc sa intalneasca iubirea, dar putini au parte de o relatie asa de speciala ca a noastra. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniMi-ar placea sa-mi spui ca vrei sa-mi fii alaturi un minut … un minut sa se facă o ora … o ora sa se faca o zi … o zi sa se faca o saptamana … o saptamana sa devina o luna … o luna un an .. si un an o viata … pentru ca te iubesc!

 

mesaje de la multi aniIubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa si un suflet smult din piept. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniMi-ai parut perfect de cand te-am vazut prima oara si te-am iubit. Apoi am vazut ca nu esti perfect si te-am iubit si mai mult.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?