Mesaje de dragoste, Mesaje de dragoste, Cele mai frumoase mesaje de dragoste!

Mesaje de dragoste, Mesaje de dragoste, Cele mai frumoase mesaje de dragoste!

 

Te iubesc! Te iubesc asa cum nu a mai iubit nimeni niciodata si nu va iubi nicicand! Te iubesc asa cum nu au iubit toti cei dinaintea mea luati la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece si iata de ce astept cu dor si nerabdare ziua de maine! Te iubesc mai mult decat se scrie prin carti sau se arata prin filme! Te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine insumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc!
Ai reusit sa faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta si pentru un milion de alte motive, te iubesc!

 

Ador clipele in care imi esti alauri si urasc tot ce ne desparte. O viata am si de aceea vreau sa o petrec alaturi de tine. Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine, sper doar cu timpul sa-ti pot demonstra toata dragostea pe care ti-o port. Vreau sa te fac sa te simti cel mai iubit, imi permiti? Te iubesc mult mult!

 

Dragul meu, esti mai mult decat mi-as putea dori vreodata! Te iubesc si sper sa nu te pierd!

 

Vreau sa-ti marturisesc ca tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pana la urma am spus-o. Ma simt si eu uimit si coplesit de starile si trairile care dau navala in sufletul meu.. Ceea ce simt nu pate fi descris in cuvinte, e prea intens, prea de neinteles pentru mine, care nu am simtit niciodata pana acum aaa ceva.. Te iubesc!

 

Jur sa te iubesc in toate formele, acum si intotdeauna. Promit sa nu uit niciodata ca aceasta este o iubire pe care o simti o data-n viata. Te ador!

 

Ma tem de tot ce ma inconjoara. De ce am vazut, de cine sunt si, mai ales, de faptul ca as pueta sa nu mai simt nicioata in viata mea ceea ce simt cand sunt cu tine. Te ador!
Iti daruiesc, cu toata inima, dragostea si sufletul meu. Te iubesc mai mult decat permite iubirea!

 

Ma faci sa-mi doresc sa fiu un barbat mai bun. Te iubesc!

Vezi si Mesaje de Noapte Buna!

Pentru mine, esti perfecta. Te ador!

 

Te iubesc pentru ca.. imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata. Te iubesc pentru ca.. fara tine e greu si nu ma pot regasi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, ma imbratisezi. Te iubesc enorm, esti sensul vietii mele.

 

Inca am fluturi in stomac atunci cand te vad, chiar daca te-am mai vazut de un milion de ori! Te iubesc!

 

Te iubesc pentru ca pot fi eu insami doar cand sunt cu tine, pentru ca simt ca pot sa-ti spun orice, pentru ca atunci cand ma gandesc la tine ma inconjoara un sentiment minunat. De fiecare data imi spui exact ce vreau sa aud, esti perfect, esti exact cum imi doresc sa fii, te ador!

 

Ar trebui sa fii sarutata. In fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare minut. Te ador!

 

Tu esti acela care m-a invatat sa iubesc cu adevarat. Iti multumesc ca existi tu, soarele meu iubitor, bland, atent, grijuliu.

 

Mesaje de dragoste, Mesaje de dragoste, Cele mai frumoase mesaje de dragoste!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?