Mesaje de dragoste, Mesaje de dragoste, Cele mai frumoase mesaje de dragoste!

 

M-ai invatat sa traiesc, sa zambesc, sa iubesc. Esti tot ce am mai de pret pe acest pamant, tot ce am visat, tot ce mi-am dorit. Vreau sa fim impreuna nu numai pentru o clipa, ci pentru toata viata, sa gustam din dulceata fericirii. Te iubesc enorm si te voi iubi mereu cu tot sufletul meu!
Chiar daca distanta dintre noi ne tine departe unul de celalalt, nu poate tine si inimile noastre. Al tau sunt pentru totdeauna viata mea!Te iubesc si te ador!

 

Aa vrea sa colorez lumea altfel, cu diferite culori, cu culorile ce predomina intre noi, intre dragostea noastra, sa se iubeasca toti, cum ne iubim si noi. Ti-as darui in fiece clipa un trandafir, un trandafir rosu, rosu aprins, un rosu al dragostei, al pasiunii. Ma culc cu tine in gand, ma scol cu tine in gand, traiesc doar cu tine, privind chipul tau de inger ma face sa zbor in al 9 cer, acolo sus in rai. Fiindca raiul esti tu si tot ce ne inconjoara, este zambetul tau, sarutul tau ce imi alina sufletul si inima. Te iubesc foarte mult!

 

Te iubesc mult viata mea, te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni in viata mea, ai aparut atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine, esti un inger pe pamant, orice as face, orice mi-as dori, iubire ca a ta nu voi mai gasi, te iubesc mult viata mea!

 

Stau si ma gandesc cum sa ajung mai aproape de inima ta… si nu reusesc sa imi dau seama… ce lipseste… ca noi sa fim impreuna pentru eternitate… poate ca asa ne e scris, sa fim departe… unul de altul… si sa iubim prin suferinta… Am nevoie de tine… Vreau ca in fiecare seara sa adorm cu tine… si a doua zi, dimineata sa fii tu cea langa care sa ma trezesc… Vreau ca tu sa reprezinti visele mele, vreau ca tu sa fi motivul pentru care sa traiesc, vreau ca tu sa fii TOTUL.

 

Dragostea mea pentru tine va dura pana cand un orb va reusi sa picteze zgomotul unei petale de trandafir cazuta pe o masa de cristal. Te iubesc!
Te iubesc cu rasuflarea, zambetele, cu lacrimile intregii mele vieti! Prezenta ta strabate intreaga casa. Chiar si atunci cand esti departe ma pomenesc ca iti aud glasul. Deschid fiecare usa, aproape asteptandu-ma sa te gasesc acolo – ma intorc sa-ti raspund, si simt cum inima mea moare pentru o clipa in acea tacere. Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

 

Tu imi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atat de multe zambete si dragoste, esti totul pentru mine si am fost atat de binecuvantat cand Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.

 

Te iubesc pentru ca traiesc implinirea mea totala. Te iubesc pentru ca esti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru. Te iubesc!
 

Mesaje de dragoste, Mesaje de dragoste, Cele mai frumoase mesaje de dragoste!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?