Mesaje de Halloween, Felicitari de Halloween, Cele mai frumoase mesaje de Halloween.

Mesaje de Halloween, Felicitari de Halloween, Cele mai frumoase mesaje de Halloween.

 

mesaje de la multi aniDragul meu, în seara de Halloween nu uita: să lași întotdeauna pe altcineva sa deschidă ușa, sa nu guști niciodată primul din mâncare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.
mesaje de la multi aniIți doresc un Scarry Halloween!

 

mesaje de la multi aniBu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaza!

 

mesaje de la multi aniE Halloween, mă trec fiori când simt in preajma vrăjitori. Închide ochii, dormi ușor, sa nu te prindă vraja lor.

 

mesaje de la multi aniIn spiritul sărbătorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa iți fie mereu alături!

 

mesaje de la multi aniȘtiu ce ai făcut vara trecuta. Așa ca, in seara asta de Halloween, păzește-ti spatele!

 

mesaje de la multi aniÎnchide bine usile! Blocheaza ferestrele! Sa nu intre duhul rau… taman indovlecelul tau!
mesaje de la multi aniSa ai o noapte frumoasa si bântuita! Scary Halloween!

 

mesaje de la multi aniCu un aer rece de toamna, care șuiera printre copaci si împrăștie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!

 

mesaje de la multi aniDe Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se încing dansuri ale monștrilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!

 

mesaje de la multi aniIn aceasta noapte de Halloween te invit in oraș… pentru a bea sânge si a manca carne calda. Vino fără teama in cimitirul numărul 13. Happy Halloween!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniDaca nu reușești sa vezi nicio fantoma in acest Halloween, nu iți face griji! Doar uita-te in oglinda si o vei vedea! Happy Halloween!

 

mesaje de la multi aniUn copil negru a primit in dar un set de aripi negre de la Dumnezeu . Ce sunt eu, a întrebat copilul, sunt un înger negru? Dumnezeu a ras si i-a răspuns: Nu, tu ești doar un liliac! Happy Halloween!

 

mesaje de la multi aniFie ca acest Halloween sa fie mai strălucitor ca niciodată, sa-ti aducă bucurie si multe farse înfricoșător de haioase. Happy Halloween!

 

mesaje de la multi aniMa bântui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci mă gândesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci ești tare drăguța fățuita mea si vreau sa-mi petrec viată cu tine! Să avem un Halloween Fericit!

 

Mesaje de Halloween, Felicitari de Halloween, Cele mai frumoase mesaje de Halloween.

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?