Mesaje de Incurajare, SMS de Incurajare, Cele mai frumoase mesaje de Incurajare!

 

mesaje de la multi aniApreciaza faptul ca ai putut sa mergi la un concert, ca ti-ai putut cumpara anumite carti sau ca ti-ai permis acea calatorie intr-o tara noua. Asa cum probabil stii, majoritatea nu isi permite aceste lucruri si munceste doar pentru a supravietui.
mesaje de la multi aniChiar daca unul dintre lucrurile care te relaxeaza este sa stai pe canapea si sa te uiti la filme romantice, este important sa iti poti permite acest rasfat din cand in cand.

 

mesaje de la multi aniSperanta moare ultima, asa ca ea e tot ce ne-a mai ramas. Sa o sadim intr-un loc retras si sa avem grija de ea. Speranta este cel mai frumos dar pe care il putem face cuiva.

 

mesaje de la multi aniOricare ar fi incercarile vietii, continua sa speri. Pe masura ce a spera devine un obicei, poti obtine o permanenta stare de fericire.

 

mesaje de la multi aniFelicitari pentru aceasta reusita. Abia astept sa sarbatorim!

 

mesaje de la multi aniSuccesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul. Multi dintre cei ce esueaza in viata sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de succes in momentul cand au renuntat.

 

mesaje de la multi aniDoreste-ti succesul si nu perfectiunea. Nu renunta niciodata la dreptul tau de a gresi, pentru ca atunci iti vei pierde abilitatea de a invata lucruri noi si de a inainta in viata.
mesaje de la multi aniUnii oameni se ingrijoreaza in privinta numarului de prieteni, dar ceea ce conteaza cu adevarat este calitatea. Astfel, bucura-te ca la sfarsitul zilei ai alaturi o persoana pe care te poti baza indiferent de circumstante.

 

mesaje de la multi aniVorba buna, zambetul si fapta binefacatoare sunt raze ale soarelui rasfrante in sufletul omului.

 

mesaje de la multi aniZambeste celui care te-a parasit ca sa nu creada ca-ti pare rau! Desi zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celui care plange.

 

mesaje de la multi aniAi facut greseli, dar ai invatat din ele, ai evoluat si poti vedea clar schimbarile care te-au modelat in ceea ce esti azi.

 

mesaje de la multi aniNu esti invins decat daca refuzi lupta. Nu sunt pierdute decat acele batalii pe care nu le incepi niciodata. Exista infrangeri care nu te coboara, ci te inalta.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?