Mesaje de Noapte Buna, Mesaje de Noapte Buna, Cele mai frumoase mesaje de Noapte Buna!

 

mesaje de la multi aniSunt inca prinsa la serviciu, insa am vrut sa fac o pauza pentru a-i spune celui mai chipes si iubit barbat din viata mea noapte buna!
mesaje de la multi aniStiu ca maine ne vom revedea, dar nu mai am rabdare, trebuie sa-ti spun acum ca mi-e dor de tine. Noapte buna!

 

mesaje de la multi aniAs vrea ca visul sa devina realitate si sa ma trezesc langa tine.. daca nu, ma multumesc sa te stang in brate in somn..

 

mesaje de la multi aniNoaptea se transforma intr-o zi insorita de cand suntem impreuna. Ma gandesc la tine, iubire!

 

mesaje de la multi aniIntre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine, exista un singur azi. Si nu il voi lasa niciodata sa treaca fara sa iti spun: ma gandesc la tine. Somn usor!

 

mesaje de la multi aniAs vrea sa fiu cearceaful pe care dormi – in felul asta te-as simti langa mine. Noapte buna iubire!

 

mesaje de la multi aniMi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador. Noapte buna, puisor!
mesaje de la multi aniTu esti motivul pentru care nu dorm noptile, Tu esti motivul pentru care strang perna la pieptul meu si Tu esti motivul pentru care nu pot adormi fara sa spun: Noapte buna!

 

mesaje de la multi aniMi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador! Noapte buna, puisor!

 

mesaje de la multi aniFiindca ochii tai sunt pe-acum obositit, lasa-ti genele sa se imbratiseze pentru cateva ore si viseaza frumos! Noapte buna iubito!

 

mesaje de la multi aniIti urez din colt de luna, somn usor si noapte buna si de pe o mica stea un sarut din partea mea.

 

mesaje de la multi aniVreu sa fiu persoana cu care te duci la culcare, macar in gand…noapte buna!

 

mesaje de la multi aniAs vrea sa fiu in bratele tale in loc sa iti trimit acest mesaj simplu de noapte buna. Dar in lipsa de altceva…

 

mesaje de la multi aniDaca ochisorii cei plini de farmec n-au atipit, eu le inchid pleoapele cu dulcele mele buze si le doresc vise placute si somn usor.

 

mesaje de la multi aniNoaptea sa-ti aduca vise frumoase, sa visezi clipele petrecute impreuna, iar stelele de pe cer sa fie martorele fericirii noastre. Somn usor! Te sarut!

 

Ți-au plăcut felicitările?