Mesaje de Noapte Buna, Mesaje de Noapte Buna, Cele mai frumoase mesaje de Noapte Buna!

 

mesaje de la multi aniEsti asa departe de mine, iar noaptea mi se pare cel mai greu moment in care nu esti langa mine. Insa, visele sunt ale noastre, sunt momentele in care noi noaptea ne intalnim si intampinam ziua cu zambetele noastre! Iti doresc un somn frumos! Te sarut!
mesaje de la multi aniE noapte si e frumos. Cerul este instelat, luna este plina, iar gandul meu e la tine! Iti simt lipsa si saruturile tale calde. Te astept sa adormi in bratele mele si sa visam impreuna! Vise frumoase!

 

mesaje de la multi aniStelele sunt pe cer, la fel și luna; te îmbrățișez, îți ofer un zambet, te sarut o data, te sarut de două ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna, ingerul meu!

 

mesaje de la multi aniNoapte buna, puisor, eu te pup pe obrajor, iti doresc un somn usor ca o pana intr-un zbor.

 

mesaje de la multi aniLa sfarsitul acestei zile, gandul meu zboara spre tine si-ti trimite incetisor noapte buna, somn usor si ingerul ce te pazeste, un pupic iti daruieste. E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine ca sa poti dormi mai bine.

 

mesaje de la multi aniNu pot astepta ziua de maine sa fiu in bratele tale din nou, iubirea mea. Noapte Buna!

 

mesaje de la multi aniIti trimit un sarut atat de dulce sa nu-ti treaca de pe buze pana dimineata cand vine urmatorul. Noapte buna!
mesaje de la multi aniUn gind curat si un vis placut ce zboara catre tine, un zimbet cald si noapte buna primeste de la mine. Somn usor!

 

mesaje de la multi aniDaca ziua nu ti-a fost buna, daca ai avut o zi incarcata, iti doresc ca noaptea sa-ti fie linistita, o noapte magica si vise cat mai frumoase in care sa uiti de clipele neplacute din timpul zilei. Noapte buna!

 

mesaje de la multi aniIn fiecare zi te iubesc mai mult decat ieri. Vise placute!

 

mesaje de la multi aniAs dori sa vin la tine, unde bate gandul tau, sa-ti sarut gurita dulce si sa dorm pe bratul tau.

 

mesaje de la multi aniIti trimit din stele o gurita de placere, iar din razele de luna, o frumoasa noapte buna!
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?