Mesaje de Paste, Mesaje de Paste, Cele mai frumoase mesaje de Paste!

Mesaje de Paste, Mesaje de Paste, Cele mai frumoase mesaje de Paste!

 

mesaje de la multi aniIti doresc caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua! Hristos a Inviat!
mesaje de la multi aniInvierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

 

mesaje de la multi aniIepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

 

mesaje de la multi aniSa aveti liniste in casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat!

 

mesaje de la multi aniSa ai parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima, sanatate si putere de munca. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

 

mesaje de la multi aniLiniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

 

mesaje de la multi aniMinunea Invierii sa-ti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine. Hristos a Inviat!
mesaje de la multi aniInvierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniLumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

 

mesaje de la multi aniRedescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

 

mesaje de la multi aniSa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat!

 

mesaje de la multi aniSfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniUn iepuraa cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniCu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina în suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat!

 

mesaje de la multi aniSarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Hristos a Inviat!

 

Mesaje de Paste, Mesaje de Paste, Cele mai frumoase mesaje de Paste!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?