mesaje de la multi aniPaste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!
mesaje de la multi aniIepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos, si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un mesaj de Paste.

 

mesaje de la multi aniFie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.

 

mesaje de la multi aniE atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniIn noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet “Hristos a Inviat!”.

 

mesaje de la multi aniCei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniFie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!
mesaje de la multi aniAzi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a Inviat!

 

mesaje de la multi aniFie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniPoate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

 

mesaje de la multi aniAnul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

 

mesaje de la multi aniSufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi tot mai mult! Hristos a Inviat!

 

mesaje de la multi aniSper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

 

mesaje de la multi aniAnul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

 

Mesaje de Paste, Mesaje de Paste, Cele mai frumoase mesaje de Paste!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?