Mesaje de Prietenie, SMS de Prietenie, Cele mai frumoase mesaje de prietenie!

Mesaje de Prietenie, SMS de Prietenie, Cele mai frumoase mesaje de prietenie!

 

mesaje de la multi aniNu stiu cum as putea sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pana acum pentru mine. Stiu doar sa-ti fiu prietena, asa cum mi-ai fost si tu.
mesaje de la multi aniO sa te apreciez intotdeauna pentru faptul ca mi-ai fost mereu alaturi si ai stiut cum sa-mi oferi o vorba buna atunci cand am avut nevoie de ea. Esti un prieten adevarat!

 

mesaje de la multi aniDraga mea, te iubesc ca pe o sora si iti multumesc din suflet ca imi esti prietena. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu erai langa mine pana acum. Dar nici nu vreau sa aflu…

 

mesaje de la multi aniPrietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se ineaca inainte de a ajunge la celalalt mal.

 

mesaje de la multi aniPrietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.

 

mesaje de la multi aniNu rupe firul unei prietenii, caci daca il legi la loc nodul ramane.

 

mesaje de la multi aniTe pretuiesc mai mult decat iti poti imagina! Imi esti prietena si nu vreau sa te ppierd niciodata!
mesaje de la multi aniPrietenia este un dar nepretuit pe care tu mi-l oferi in fiecare zi. Iti multumesc!

 

mesaje de la multi aniBai, ce pot sa-ti zic? Imi esti cu adevarat prieten si asta e tot ce conteaza! Asa ca… multam fain!

 

mesaje de la multi aniMai mult decat o cunostinta, mai mult decat o amica, mai mult decat o sora: imi esti prietena adevarata!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

 

mesaje de la multi aniCata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.

 

mesaje de la multi aniDaca te sun la 4 dimineata si iti spun ca am nevoie de tine, in 5 minute esti la mine. Iar asta inseamna prietenie. Iti multumesc!

 

mesaje de la multi aniA fi alaturi de cineva. A sti cand sa vorbesti si cand sa taci. A cunoaste mai multe detalii despre persoana de langa tine decat chiar acea persoana. A fi prieten. Tu stii asta cel mai bine.

 

mesaje de la multi aniO furtuna imi aminteste de cat de frumoasa e vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viata!

 

mesaje de la multi aniPentru ca tu ma cunosti cel mai bine, pentru ca tu imi esti mereu alaturi, pentru ca stii de ce am nevoie si mai ales cand am nevoie, pentru ca stii sa-mi fii prietena, pentru toate astea iti multumesc!

 

Mesaje de Prietenie, SMS de Prietenie, Cele mai frumoase mesaje de prietenie!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?