Mesaje de Prietenie, SMS de Prietenie, Cele mai frumoase mesaje de prietenie!

 

mesaje de la multi aniToti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!
mesaje de la multi aniPrietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.

 

mesaje de la multi aniPrietenia este un dar nepretuit pe care tu mi-l oferi in fiecare zi. Iti multumesc!

 

mesaje de la multi aniAmintirile care dureaza cel mai mult si mai mult sunt cele legate de oamenii care au fost buni cu tine.

 

mesaje de la multi aniPrietenia e o promisiune facuta in inima. In tacere. Nescrisa. E o legatura pe care distanta n-o face sa se desfaca, nici timpul n-o face uitata.

 

mesaje de la multi aniViata e un vas plin de amintiri. Umple-l cu momente de care merita sa-ti amintesti.Cum sunt cele petrecute alaturi de prietenii tai.
mesaje de la multi aniPrietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica… prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei, e o promisiune nesfarsita, e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi.

 

mesaje de la multi aniUn prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.

 

mesaje de la multi aniO prietenie adevarata este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?