mesaje de la multi aniLa multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

 

mesaje de la multi aniCu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

 

mesaje de la multi aniDe Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

 

mesaje de la multi aniAstazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniEste o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

 

mesaje de la multi aniÎn aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

 

mesaje de la multi aniNu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

 

mesaje de la multi aniÎntocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

 

mesaje de la multi aniO zi frumoasa este maine, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!

 

mesaje de la multi aniLa multi ani Maria/Marian! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

 

mesaje de la multi aniPentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniFie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

 

mesaje de la multi aniChiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

 

mesaje de la multi aniFie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!

 

mesaje de la multi aniAi apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!

 

mesaje de la multi aniDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

 

mesaje de la multi aniPăstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

 

mesaje de la multi aniÎţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

 

mesaje de la multi aniLa multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

 

mesaje de la multi aniE o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!

 

mesaje de la multi aniDe ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

 

mesaje de la multi aniLa mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

 

Ți-au plăcut felicitările?