mesaje de la multi aniA inceput cu dimineti racoroase. Continua cu frunze palide ce se desprind resemnate de bratele copacilor. Urmeaza iuteala vantului aducand soapte de iarna. Pana atunci sa ne bucuram de frumusetea melancolica a toamnei!

 

mesaje de la multi aniAdor culorile tomnatice, as adora nespus sa te-nvaluii in ele, sa te-acopar in frunze, sa zdrobesc fructe moi peste pielea ta.

 

mesaje de la multi aniToamna copacii se scutura de frunze si eu de vise pentru tine, vino sa te acopar in ele.

 

mesaje de la multi aniA venit toamna, acopera-mi inima cu ceva caci soarele se departeaza de mine si numai tu il poti tine locul…

 

mesaje de la multi aniVine toamna, nu mai sunt flori si avem nevoie de mai multe imbratisari fiebinti.

 

mesaje de la multi aniToamna, anotimpul fermecator atat de plin de culori minunate care se asorteaza perfect cu zambetul tau.

 

mesaje de la multi aniToamna ma plimb printre copaci parasiti si fiecare frunza alergand gabita-n vant imi aduce aminte de tine… pe mine ma acoperi doar tu pentu totdeauna.

 

mesaje de la multi aniFlorile se ofilesc dar stelele-mi zambesc caci toamna imi ia zilele fierbinti dar vin incinse nopti cand nu suntem cuminti.

 

mesaje de la multi aniA venit toamna si fiecare pasarica tebuie sa zboare in locuri mai calde… te astept in patul meu iubito.

 

mesaje de la multi aniE vremea proviziilor! Aduna-ti cu grija amintirile din vara si pitestele bine de frigul ce va sa vina. Iti vei gasi alinarea in ele cand noptile de ploaie rece pe care toamna ni le aduce!

 

mesaje de la multi aniOfera mai multa caldura pe masura ce vremea sa raceste! Deschide-te catre cei dragi pe masura ca natura se retrage din calea frigului! Fii mai darnic pe masura ce ziua se zgarceste cu orele in care ne sta alaturi! Fii mai iubitor pe masura ce soarele nu ne mai mangaie cu razele sale!

 

mesaje de la multi aniImi simt inima precum frunzele toamnei: lipsita de vointa in lupta cu pieirea. Dar va veni si primavara!

 

mesaje de la multi aniDupa caldura insuportabila a verii a venit in sfarsit si toamna. Racoarea ei tot mai iute imi da curaj! Ploile ei dusmanoase ma ambitioneaza! Culorile ei atat de intense si dominatoare imi dau incredere!

 

mesaje de la multi aniMa rusinez de timiditatea galbenului palid cu care debuteaza toamna si ma infior vazand intensitatea caramiziului in care acesta se transforma.

 

Ți-au plăcut felicitările?