mesaje de la multi aniSa ai parte de o vacanta de neuitat intr-o destinatie speciala!

 

mesaje de la multi aniIti doresc o vacanta placuta si multe realizari in viata, In profesie si in familie, alaturi de cei dragi! Sa aveti toti parte ce celele mai frumoase clipe, relaxare si sa va intoarceti cu forte proaspete de munca! Concediu placut!

 

mesaje de la multi aniMai e putin si intri in concediu! Sa ai parte de mult soare, vreme frumoasa, calatorii placute si amintiri de neuitat!

 

mesaje de la multi aniSa ai un concediu excelent, cu zile insorite si clipe de neuitat!

 

mesaje de la multi aniIn acesta vacanta sa fi verde ca brazii de pe crestele muntilor, calduros ca soarele fierbinte de pe plaja si racoros ca apa marii. In rest multe bucuri si multa fericire.

 

mesaje de la multi aniIti doresc o vacanta placuta si multe realizari in viata, In profesie si in familie, alaturi de cei dragi! Sa aveti toti parte ce celele mai frumoase clipe, relaxare si sa va intoarceti cu forte proaspete de munca! Concediu placut!

 

mesaje de la multi aniConcediu placut! Sa te intorci zambitoare, relaxata si foarte… bronzata!

 

mesaje de la multi aniAm placerea sa va anunt ca incepand de astazi, pana in data de …/… sunt in concediu. Pentru situatii de urgenta il puteti contacta pe colegul meu la urmatorul numar de telefon: 0745…

 

mesaje de la multi aniBucura-te de fiecare minut al vacantei. Sa ai o calatorie placuta si sigura.

 

mesaje de la multi aniTe asteapta zile insorite, plaja, mult nisip si apa care sa te scape de caldura. Sa te intoarci bronzat, fericit si cu bateriile incarcate.

 

mesaje de la multi aniLa revedere si multa distractie in vacanta. Sa ai parte de multe aventuri si momente placute, ca sa ai ce sa ne povestesti cand te intorci!

 

mesaje de la multi aniSa ai parte de o vacanta de neuitat si sa te bucuri de fiecare clipa. BON VOYAGE! (in franceza inseamna ‘sa nu uiti sa imi aduci si mie ceva’)

 

mesaje de la multi aniSa ai o vacanta minunata cu zile insorite, apa, nisip si multa distractie. Nu uita sa te intorci la lucru!

 

mesaje de la multi aniEste randul tau sa te relaxezi si sa te bucuri. Iti doresc sa ai parte de liniste, zile insorite si momente extraordinare. Concediu placut!

 

mesaje de la multi aniPana in data de … sunt in concediu. Imi puteti scrie pe mail si am sa va raspund cand ma intorc la birou. Pentru urgente sunati la numarul de telefon 0745…

 

mesaje de la multi aniApreciem foarte mult profesionalismul tau si iti dorim un concediu la fel de special ca si tine. Vacanta placuta si tot ce iti doresti!

 

mesaje de la multi aniBucura-te de concediu, il meriti din plin. Sa ai parte de zile senine, relaxare si clipe de neuitat. Dar nu uita ca asteptam sa te intorci.

 

mesaje de la multi aniIti dorim sa ai parte de un concediu extraordinar. Nu uita sa te intorci!

 

mesaje de la multi aniEsti liber sa faci tot ce iti place. Sa ai parte de clipe minunate asa cum iti doresti, iar toate dorintele sa ti se implineasca. Concediu placut si momente de neuitat!

 

mesaje de la multi aniMi-am luat o pauza. Ma intorc peste 2 saptamani. Spor la treaba 🙂

 

mesaje de la multi aniSper ca vacanta ta sa fie foarte relaxanta. Have fun 🙂

 

mesaje de la multi aniVa multumim pentru gazduire si ospitalitate. Cazarea la dumneavoastra a fost deosebit de placuta.

 

mesaje de la multi aniNe-a facut placere sa petrecem concediul la dumneavoastra. Va multumim pentru ospitalitate!

 

mesaje de la multi aniVa doresc sa aveti parte de un concediu superb. Distractie placuta si nu uitati sa va intoarceti! P.S. Sa imi aduceti si mie ceva.

 

mesaje de la multi aniIti doresc sa ai parte de zile insorite, apa calda si MUULTA BERE RECE. Concediu placut!

 

mesaje de la multi aniSa ai un concediu exact asa cum ti-l doresti. Meriti tot ce este mai bun. Sa te bucuri din plin de vacanta.

 

mesaje de la multi aniVa doresc sa aveti parte de un concediu superb. Momente magice, clipe de neuitat si relaxare totala.

 

mesaje de la multi aniSa aveti parte de momente deosebite si clipe de neuitat intr-o destinatie speciala. Concediu placut!

 

mesaje de la multi aniCele mai frumoase destinatii si un concediu grozav pentru un angajat deosebit. Vacanta placuta!

 

mesaje de la multi aniSalutari si numai bine din apa limpede si lina. Stiu ca esti la birou si mori de cald dar nu ma pot abtine: ESTE MINUNAT IN CONCEDIU!

 

mesaje de la multi aniFiecare apus sa iti aduca o dorinta iar fiecare rasarit sa ti-o implineasca. Vacanta minunata si clipe de neuitat!

 

mesaje de la multi aniSa ai un concediu pur si simplu minunat! …relaxare totala, liniste si momente magice. P.S. Nu uita sa te intorci la realitate (lucru).

 

mesaje de la multi aniSa ai parte de o nebunie de vacanta, cu apa, soare si multe aventuri. Ai grija sa te intorci intreg la serviciu.

 

mesaje de la multi aniPe nisipul ferbinte am desenat o felicitare pentru cei mai adevarati colegi 😉 Chiar daca voi munciti din greu iar eu ma tolanesc la soare, tot nu v-am uitat.

 

mesaje de la multi aniSefu, v-am desenat o felicitare! Sper sa va placa. Stiu ca dumneavoastra munciti din greu iar eu ma tolanesc la soare dar ce sa faci, asta e viata. Sper sa apreciati faptul ca nu v-am uitat 🙂

 

mesaje de la multi aniMarea te asteapta. Bucura-te de concediu, il meriti din plin. Sa ai parte de zile senine si sa nu ratezi niciun val.

 

mesaje de la multi aniBine ai venit inapoi la lucru. Ne bucuram ca esti iarasi alaturi de noi.

 

Ți-au plăcut felicitările?