Mesaje de Valentine’s Day, Mesaje de Valentine’s Day, Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day!

Mesaje de Valentine’s Day, Mesaje de Valentine’s Day, Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day!

 

mesaje de la multi aniAstazi e o zi perfecta pentru a-ti spune ca zilele mele sunt mai frumoase cu tine. Astazi e o zi perfecta pentru a-ti spune ca sunt indragostit de tine! Te iubesc!




mesaje de la multi aniIti multumesc pentru fericire, sentiment care nu stiam ca exista, iti multumesc pentru tot. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniAlaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

 

mesaje de la multi aniIti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea

 

mesaje de la multi aniTu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa dispara din viata mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire…

 

mesaje de la multi aniDesi te cunosc de putina vreme, pot spune ca m-am indragostit de tine din primul moment in care te-am vazut. Fiinta mea e plina de fiinta ta. Viata mea de dinainte imi apare asa de schimbata fata de cea pe care o traiesc acum…Ah, cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca… Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniUnii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti ACELA pentru mine! Te iubesc, sotul meu!




mesaje de la multi aniTu esti trecutul, prezentul si viitorul verbului A iubi. Multumesc, dragostea mea!

 

mesaje de la multi aniAs dori ca ZIUA INDRAGOSTITILOR sa-ti fie plina de cat mai multa iubire si fericire! Si asa va fi, daca acest lucru depinde doar de mine.

 

mesaje de la multi aniAnul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniDragostea noastra este precum un film de dragoste. Partea buna este ca nu se va sfarsi niciodata. Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniDe cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa, lumea imi pare mai buna, pentru ca tu esti alaturi de mine…

 

mesaje de la multi aniDaca e sa numar toate lucrurile bune din viata mea, atunci am sa te numar pe tine de-un infinit de ori! Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniTu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Inainte sa te intalnesc, simteam un gol launtric, de parca imi lipsea ceva vital. Acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut, de parca nici n- ar fi existat vreodata.

 

mesaje de la multi aniOchii tai frumosi si zambetul tau calduros ma fac sa zmbesc in fiecare zi! Te iubesc!

 

Mesaje de Valentine’s Day, Mesaje de Valentine’s Day, Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?