Mesaje de Valentine’s Day, Mesaje de Valentine’s Day, Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day!

 

mesaje de la multi aniA trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult.
mesaje de la multi aniIti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul.

 

mesaje de la multi aniDe ploaie te poti ascunde, dar de dragoste n-ai unde, caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde! Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniCand sunt cu tine ma pierd fara motiv… Ma regasesc abia atunci cand nu esti langa mine si tot ce-mi doresc e sa ma pot pierde din nou in marea ochilor tai…

 

mesaje de la multi aniPoate pentru altii dragostea este durere si suferinta, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta ma face atat de fericita, cum nu banuiam ca voi fi vreodata… Lumea e un loc mai bun cu tine alaturi.
mesaje de la multi aniDragostea este limba pe care inimile noastre o vorbesc cand se intalnesc. Astazi, inimile noastre canta! Te iubesc!

 

mesaje de la multi aniPentru ca azi este ZIUA INDRAGOSTITILOR, vreau sa-ti aduc aminte – pentru ca nu o fac cat de des ar trebui – cat de mult te iubesc.
[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?