mesaje scurte de dragoste

Modalitatea cea mai buna de a-ti exprima iubirea si sentimentele este in cateva cuvinte. Iata o lista cu mesaje de dragoste scurte prin care sa-i arati persoanei pe care o iubesti cat de mult conteaza pentru tine si cata fericire a adus in viata ta.

mesaje scurte de dragosteImi iubesc ochii atunci cand te uiti tu in ei, imi ador numele atunci cand il strigi tu, imi iubesc viata atunci cand esti tu in ea.

mesaje scurte de dragosteIubindu-te pe tine este ca si cum as respira. Nu ma pot opri si este esential pentru supravietuirea mea.

mesaje scurte de dragosteIndiferent ce se va intampla cu noi iubirea mea pentru tine nu va muri niciodata!

mesaje scurte de dragosteMa faci sa ma simt incredibil de recunoscator pentru toate lucrurile pe care nu am stiut sa le apreciez pana sa te intalnesc pe tine. Tu esti motivul pentru care cred in iubire.

mesaje scurte de dragosteIubirea. Toata viata am citit despre ea in carti, am visat la ea in fiecare noapte si am tanjit dupa ea in fiecare zi. Alaturi de tine in sfarsit am descoperit-o!

mesaje scurte de dragosteDe fiecare data cand te vedeam simteam in inima mea o mica flacara. Acum cand te iubesc atat de mult, acea mica flacara s-a transformat intr-un incendiu care imi topeste incet inima.

mesaje scurte de dragosteToata lumea spune ca iubesti o singura data, dar asta nu e adevarat pentru ca de fiecare data cand te vad ma indragostesc din nou de tine.

mesaje scurte de dragosteNu pot sa iti promit ca o sa fiu langa tine pentru tot restul vietii, dar iti pot promite ca o sa te iubesc toata viata mea.

mesaje scurte de dragosteDaca ar trebui sa aleg intre a respira si a te iubi pe tine mi-as folosi ultima suflare ca sa spun: te iubesc!

mesaje scurte de dragosteSuntem noi doi impotriva Universului, cea mai puternica echipa care exista! Te ador!

mesaje scurte de dragosteCand suntem impreuna nimic nu poate sta in calea noastra. Noi doi suntem unu! Te iubesc!

mesaje scurte de dragosteDaca singurul loc in care as putea fi langa tine ar fi in visele mele…atunci imi doresc sa dorm pentru totdeauna.

mesaje scurte de dragosteDragostea mea pentru tine este ca un ocean, continua cat vezi cu ochii si pare fara sfarsit. Te iubesc!

mesaje scurte de dragosteEsti dragostea visurilor mele si nu imi pot imagina pe cineva mai potrivit pentru mine decat tu.

mesaje scurte de dragosteSimt ca am inceput sa traiesc cu adevarat din momentul in care te-am intalnit pe tine. Te iubesc!

mesaje scurte de dragosteDaca ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi din viata mea, cea mai buna ora pe care am trait-o si visul meu devenit realitate, totul ar avea legatura cu tine.

mesaje scurte de dragosteMi-ai parut perfect de cand te-am vazut prima oara si te-am iubit. Apoi am vazut ca nu esti perfect si te-am iubit si mai mult.

mesaje scurte de dragosteCand sunt in preajma ta ma simt confortabil, ma simt eu in totalitate. Destinul ne-a adus impreuna pentru ca tu esti sufletul meu pereche.

mesaje scurte de dragosteDaca nu te pot avea pe tine in viata mea, nu vreau pe altcineva. Te iubesc.

mesaje scurte de dragosteExista 2 cuvinte care imi fac inima sa bata mai tare, 2 cuvinte care imi inmoaie picioarele, 2 cuvinte care ma fac sa ma simt in al 9-lea cer, 2 cuvinte: Te iubesc!