Tocilar, pasional sau visator? Iubitul ideal in functie de semnul tau zodiacal

Tocilar, pasional sau visator? Iubitul ideal in functie de semnul tau zodiacal

Iti place sa te consulti cu ceea ce spun astrele despre tine, chiar si atunci cand vine vorba despre viata ta amoroasa? Daca ai nevoie de indrumare atunci cand iti alegi un iubit, zodiacul te poate ajuta. Descopera cum trebuie sa fie baiatul perfect pentru tine pornind de la cateva sfaturi:

Berbec: Iubitul gamer
Iti place sa castigi mereu si sa iti asumi riscuri. Baiatul potrivit pentru tine este gamer-ul. Are o imaginatie bogata, atentie distributiva si prefera aventura.

 

Taur: Iubitul tocilar
Baiatul tocilar prefera sa se relaxeze, sa petreaca destul de mult timp in casa, iar tie iti convine lucrul asta. Stie cum sa iti faca pe plac si este recunoascator ca te are.

 

Gemeni: Iubitul dragut dar “rautacios”
Ai un caracter dual datorita semnului zodiacal, iar iubitul tau ideal este la fel. Poate parea arogant, la prima vedere, dar stii ca in interiorul lui nu este asa. Vrei un baiat care sa tina pasul cu tine si care sa nu te lase sa te plictisesti niciodata.

 

Rac: Iubitul foarte atent
Incerci sa te protejezi tot timpul si ai nevoie de un iubit caruia ii pasa, este sensibil si foarte atent la emotiile tale. Acest baiat este genul care nu se va juca niciodata cu sentimentele tale si atunci cand iti va promite ceva, se va tine de cuvant.

 

Leu: Iubitul care te sustine
Iti place sa fii in centrul atentiei si tocmai de asta ai nevoie de un iubit care sa te sustina si care sa nu incerce sa te dea la o parte. Baiatul potrivit pentru tine este cel care te va privi din spate, lasandu-te sa stralucesti.

 

Fecioara: Iubitul feminin
Ai tendinta sa fii analitica, critica si putin incordata. Ai nevoie de cineva care sa te mai tempereze, sa te ajute sa te relaxezi si sa te faca sa incerci lucruri noi. Tocmai de aceea, iubitul perfect pentru tine este cel cu o parte feminina mai pronuntata.

 

Balanta: Iubitul amuzant
Esti o persoana incantatoare, sociabila si ai nevoie de un prieten care sa tina pasul cu tine. Pentru tine este important ca oamenilor sa le placa sa fie in preajma voastra si sa va considere un cuplu simpatic.

 

Scorpion: Iubitul pasional
Esti o persoana pasionala, activa sexual si ai nevoie de cineva care sa fie la fel de aventuroas ca tine si care sa iti dea fluturasi in stomac.

 

Sagetator: Iubitul flexibil
Esti o persoana spontana si curioasa. Ai nevoie de un iubit care sa fie la fel ca tine si care sa fie dispus sa incerce lucruri noi.

 

Capricorn: Iubitul artist
Esti o persoana practica si ti-ai planificat viata in amanunt. Asta este un lucru grozav, dar putin plictisitor. Ai nevoie de un iubit cu simturi artistice dezvoltate, care sa iti ofere o noua perspectiva asupra vietii.

 

Varsator: Iubitul emotiv
Esti inteligenta si ai tendinta sa dai prea multa atentie ratiunii. Tocmai de aceea, pentru a-ti regasi echilibrul, ai nevoie de cineva care pune accent pe emotii si care simte totul la fel de puternic.

 

Pesti: Iubitul artist
Esti o iubitoare a artei si ai tu insati un suflet de artist. Ca si Capricornul, ai nevoie de un iubit artist., care sa fie pe aceeasi lungime de unda si alaturi de care sa poti visa in stilul tau caracteristic.