Urari de Botez, Urari de Botez, Cele mai frumoase urari de Botez!

Urari de Botez, Urari de Botez, Cele mai frumoase urari de Botez!

 

mesaje de la multi aniCele mai sincere urari de sanatate, fericire, viata imbelsugata si noroc alaturi de multa iubire ii dorim micutului care v-a umplut inimile de bucurie.
mesaje de la multi aniFelicitari pentru marele miracol petrecut in familia voastra! Bunul Dumnnezeu sa va binecuvanteze pruncul!

 

mesaje de la multi aniCea mai draga fiinta tocmai a aparut in viata voastra. Fie ca ea sa fie purtatoarea sperantelor voastre pentru un viitor mai bun!

 

mesaje de la multi aniIi uram micutului ca viata sa-i fie lina si senina precum cerul de vara si calea presarata cu petale de trandafiri, iar sanatatea de fier sa tina companie fericirii depline si norocului. Botez fericit!

 

mesaje de la multi aniDe ziua botezului tau, iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!

 

mesaje de la multi aniIti dorim din suflet o viata fericita alaturi de cei dragi!

 

mesaje de la multi aniBotez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viata, iar pe parinti sa-i faca bucurosi si mandrii de el!
mesaje de la multi aniFie ca lumina stelei sub care te-ai nascut sa te calauzeasca!

 

mesaje de la multi aniDumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti arate drumul cel drept, sa-ti daruiasca puterea sa te ridici cand necazurile te ingenuncheaza, sa-ti daruiasca puterea de a invinge, de a gasi intelepciunea, bunatatea si norocul de care ai atata nevoie!

 

mesaje de la multi aniIti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine!

Vezi si Mesaje de Dragoste!

mesaje de la multi aniSa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos!

 

mesaje de la multi aniDe fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de acest moment magic!

 

mesaje de la multi aniFie ca bunul Dumnezeu sa-i daruiasca bebelusului vostru multa sanatate, fericire fara margini, multa putere de a face fapte mari si multa intelepciune pentru o viata minunata! Sa va traiasca!

 

mesaje de la multi aniDragostea cu care intampinam venirea nou nascutului pe lume sa ii netezeasca drumul in viata si sa ii ofere un viitor plin de bunastare si impliniri!

 

mesaje de la multi aniIti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine…

 

Urari de Botez, Urari de Botez, Cele mai frumoase urari de Botez!

[rns_reactions]

Ți-au plăcut felicitările?